Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Cada quan hauria de visitar el dentista?

Des de Dental Marcel Virgili recomanem visitar el dentista dos cops a l’any per controlar acuradament la salut bucodental i anticipar-nos a qualsevol problema que pugui sorgir. 

Cada quan he de fer-me una higiene dental?

La nostra recomanació en general és realitzar una higiene com a mínim un cop a l’any, tot i que en alguns casos és recomanable realitzar-ne dues. No obstant això, els nostres professionals seran els que et faran sempre la millor recomanació segons el teu cas.

A quina edat es recomana fer la primera visita al dentista?

La recomanació dels odontòlegs és una visita després que apareguin les primeres dents de llet, però el més usual és que la primera visita es realitzi quan l’infant hagi completat la primera dentició (cap als 6 anys).

Quan duren els implants dentals?

Cap implant dental disposa d’una garantia de per vida. La seva durabilitat depèn de paràmetres com que l’òs que l’acull estigui en bon estat, la geniva estigui sana i es segueixin les recomanacions d’higiene dels professionals. És vital que el pacient acudeixi a tots els controls marcats pel seu odontòleg.

És doloròs un tractament d'ortodòncia?

No són dolorosos, tot i que hi ha moments en què poden produir algunes molèsties, sobretot els primers dies després de col·locar el tractament.

En els aparells de posar i treure, els primers 2 o 3 dies es produeix molta saliva i s’altera una mica la parla, però després els pacients s’adapten a ells amb facilitat.

Els brackets poden produir alguna petita llaga a l’inici del tractament, però es cura ràpidament. Durant un o dos dies després d’acudir a la cita amb l’ortodoncista és normal sentir una mica de pressió a les dents, ja que estan més sensibles, però després es normalitza la situació.

L'emblanquiment dental és permanent?

És important recordar que la higiene oral diària és una part fonamental del manteniment dels resultats de l’emblanquiment dental.
El tabac, el cafè i altres hàbits continuaran tacant les dents després de l’emblanquiment. En condicions normals, a l’any, depenent del pacient, un retoc amb un producte de blanquejament dental  hauria de mantenir les seves dents amb la mateixa bona aparença que tenien després de procediment de l’emblanquiment.

Tinc por a anar al dentista. Què puc fer?

En primer lloc, no et preocupis. La por a dentista és bastant comú, però no has de deixar d’acudir a revisions perquè això podria empitjorar qualsevol afecció i fer que aquesta s’agreugi.

A Dental Marcel Virgili estem acostumats a trobar-nos amb aquesta situació i sabem com fer que et sentis relaxat i còmode amb nosaltres.

Direcció

Camí de Riudoms, 48, 43202 Reus, Tarragona

> Telèfon: 977 33 83 38 - 616 002 629

> Correu electrònic: dentalmarcel@gmail.com

> Horari: de 10 a 13 h i de 16 a 20 h