Tant si has decidit canviar de clínica dental com si no has anat mai al dentista, sabem que escollir a vegades pot resultar difícil. Per aquest motiu, em pensat que la millor manera d’estrenar l’apartat del blog de la nostra nova web és explicant-vos com és una primera visita amb nosaltres.

Moltes vegades la desconeixença s’alià amb el temor i acabem allargant la nostra visita al dentista, cosa que pot acabar agreujant el que en un inici potser només era un petit problema.

Sabem que hi ha moltes persones que tenen fòbia a visitar el dentista

Coneixeràs als professionals d’una manera propera

El primer que has de saber és que estem aquí per ajudar-vos i fer que la vostra visita a la clínica sigui el més agradable possible. Per aquest motiu considerem fonamental que ens coneguis i et familiaritzis amb nosaltres. T’ho explicarem tot en detall i en tot moment sabràs el que se’t farà.

La primera visita serveix per a que l’odontòleg avaluï i estudiï el teu cas

Durant la primera visita no s’acostumen a realitzar tractaments. Ens limitem a estudiar el teu cas i avaluar l’estat general de la teva salut bucodental. D’aquesta manera et podrem proposar el tractament més adequat i explicar-te com es portaran a terme les següents visites.

Et farem un petit qüestionari

Pels odontòlegs que han de tractar-te és molt important que tinguin tota la informació rellevant sobre la teva salut (malalties infeccioses, diabetis, problemes cardiovasculars, al·lèrgies, presa de medicaments, etc.). Has de saber que totes les dades clíniques són estrictament confidencials i estan protegides per la llei, així que respon sempre amb sinceritat.

Exploració boca

L’odontòleg estudiarà l’estat de les teves dents i de la teva boca per saber en quin estat es troba el problema que puguis tenir, o en cas de ser una revisió general, per poder informar-te sobre l’estat de la teva salut bucodental. En aquest punt també es realitzarà una radiografia en el cas que sigui necessari.

Una bona exploració bucodental està formada per:

  • Revisió general (dents, llavis, galtes, paladar, glàndules salivals, etc.)
  • Revisió de l’articulació temporomandibular: es comprova que les articulacions que serveixen per obrir i tancar la boca funcionin correctament.
  • Exploració dental: s’examina l’estat general de les dents per saber si s’ha de realitzar algun tractament
  • Exploració periodontal: Es comprova l’estat de les genives per detectar possibles problemes en els teixits que envolten les dents.
  • Exploració per detectar possibles problemes de bruxisme o de masticació.

Diagnòstic i tractament

Després de realitzar l’estudi anterior, l’odontòleg et detallarà un diagnòstic personalitzat i et proposarà els tractaments més adequats per resoldre els problemes detectats.

Pressupost

Marxaràs de la clínica sabent en tot moment els tractaments que t’han de fer i amb el pressupost detallat.

Davant de qualsevol dubte sempre ens podràs trucar i t’explicarem el que necessitis saber.