A Dental Marcel Virgili cuidem de la teva salut i la dels nostres professionals tenint en compte sempre uns exhaustius protocols de neteja, desinfecció i esterilització del material emprat.  Vols saber com realitzem tot aquest procés?

  1. NETEJA: Tot l’instrumental que no és d’un sol ús es neteja a raig d’aixeta, amb un raspall específic i tenint cura que no quedi adherida cap resta de material.
  2. DESINFECCIÓ: Es col·loca el material en una cubeta d’ultrasons cobert amb un detergent desinfectant específic. Les ones que produeix els ultrasons remouen les restes de brutícia que no son es poden netejar amb la neteja manual. D’aquest procés em diem cavitació.
  3. EMBOSSAT: Completat el cicle d’ultrasons, l’instrumental s’esbandeix de nou amb aigua corrent i s’eixuga meticulosament, procedint a les hores al seu embossat en una bossa d’esterilització.
  4. ESTERILITZACIÓ: És l’últim pas del procés. Introduïm les bosses a l’autoclau, que es una cambra de pressió que extreu tot l’aire del seu interior i sotmet l’instrumental a vapor d’alta temperatura (130º aprox.) durant un mínim de 20 minuts , eliminant així qualsevol micro-organisme resistent.

Tot aquest procés es realitza a la clínica diferents cops al dia per personal degudament titulat i equipat i amb l’objectiu de vetllar per la seva seguretat i per la dels nostres pacients.

Som una clínica segura.