C/ Camí de Riudoms 48, Reus-43202 977 338 338
 

Els nostres
TRACTAMENTS

Odontologia

L’odontologia és la ciència que s’encarrega del diagnòstic, tractament i prevenció de salut buco-dental i mitjançant diferents tractaments senzills com les obturacions, reconstruccions o endodòncies vol de mantenir la nostra salut en òptimes condicions.

Les revisions periòdiques permeten actuar a temps i evitar problemes posteriors més greus, mantenint les peces dentals sanes durant més temps.

Ortoncia

És l’especialitat que s’encarrega de la correcció de les dents i ossos posicionats de manera incorrecta dintre de la cavitat bucal. Mitjançant aparells fixes o removibles que actuen de manera suau , és possible bellugar les dents, entrenar la musculatura i modificar el creixement mandibular.

És necessari fer un seguiment mensual fins a aconseguir els resultats desitjats. A Dental Marcel Virgili us recomanarem el tractament d’ortodòncia més efectiu al vostre cas particular.

Implantologia & cirugia

L’implantologia es l’àrea quirúrgica de l’odontologia que es dedica a la col•locació d’implants dentals. Els implants son estructures fetes de titani pur que es col•loquen als maxil•lars o les mandíbules per substituir les arrels de les peces dentals perdudes. Aquesta estructura s’integra de forma natural al teixit ossi i fa de suport per la nova dent.

Els implants dentals mantenen l’estructura òssia , l’estètica facial i restitueixen la capacitat de masticació normal. A més milloren la seguretat i autoestima del pacient donat que és la manera de recobrar la funcionalitat oral més semblant a la natural.

Pròtesi i rehabilitació oral

És la branca de l’odontologia que estudia la manera de restaurar i tornar la funció estètica i l’oclusió correcta a la cavitat bucal.

Mitjançant un plan de tractament adequat, que combini pròtesis fixa o removible, implants i disciplines odontològiques com la periodòncia, endodòncia i ortodòncia dental, es pot tornar la salut i l'estètica dental a pacients amb problemes molt complexos.

Periodòncia

Tracta les malalties de les genives i de l’os que suporta les dents. Mals hàbits d’higiene dental, tabaquisme o un deficient raspallat poden provocar l’acumulació de restes alimentaris i d’altres substàncies que inflamen i provoquen irritació a les genives. Els principals símptomes són el sagnat de les genives, la mobilitat dental i el mal ale.

El periodoncista elimina tots els residus de placa mitjançant un procediment conegut com a raspat o allisat radicular i addicionalment es poden receptar antibiòtics per acabar de curar les genives malmeses.

Higiene dental

La tartrectomia o higiene oral és el procediment per eliminar la tosca dental, placa bacteriana i taques de la superfície de les dents, que no s’eliminem mitjançant el raspallat habitual.

Es realitza amb un equip d’ultrasons per no danyar ni ratllar l’esmalt dental.