C/ Camí de Riudoms 48, Reus-43202 977 338 338
 

Fes clic a la pregunta per veure la resposta


Si !!! Per que volem que ens coneixeu ! Us volem ensenyar les nostres instal.lacions, presentar-vos l’ equip que us atendrà, i que pogueu comprovar de primera mà la nostra professionalitat i el nostre tracte.
Moltes vegades la por ens ve donada per herencia dels nostres pares o familiars mes grans, que poden haver patit una mala experiència. No oblideu que els tractaments aplicats han evolucionat considerablement els últims temps i no es el mateix anar al dentista ara, que fa uns anys.
Primer extremar la teva higiene dental, utilitzant el fil dental o els raspallets interproximals i glopejar un bon col.lutori sense alcohol. També en ajudarà beure mes aigua per hidratar la boca i mastegar xiclets sense sucre que estimularan la producció de saliva. Si tot i així el mal alè persisteix, caldrà parlar amb el nostre metge de capcelera per si tenim algun problema que calgui tractar.
En general esta aconsellada un o dos cops l’any, depenent de les característiques pròpies de cada pacient. En aquestes visites s’aprofita també per fer una revisió general de l’estat de dents i genives com la millor manera de prevenció, garantint un estat òptim de la nostra cavitat bucal.
En una higiene dental s’elimina la tosca acumul.lada a sobre les dents tanmateix petites taques ocasionades pel tabac o d’altres agents externs. No es necessari l’us de cap anestèsic. Però la tosca de vegades penetra també sota les genives i les fa mal bé. A les hores cal curetejar-les per extreu-rela. En aquest tractament si cal l’ús d’anestesia.
Comenceu prenent cada 8 hores aintiinflamatoris no esteroides (AINE) com l’ibuprofè, metamizol ó diclofenaco. Si el mal persisteix alterneu (AINE) amb parancetamol 1gr. que acturà com analgesic de reforç. Si amb el prescrit no podeu controlar el dolor, haureu de recòrrer als corticoides administrats intramuscularment. Aneu a qualsevol CAP amb servei d’urgencies. I dilluns sens falta visiteu al vostre odontòleg !
Les molèsties son mínimes per no dir nul.les ! Generalment l’intervenció es realitza sota anestesia local i el pacient no mes pot notar una pressió o un ronruneig en la zona afectada. Segurament l’implantòleg us prescriurà una medicació analgèsica per si noteu alguna molèstia, al arribar a casa. Molt ocasionalment pot aparèixer una lleugera inflamació ò hematoma a les 24 hores de l’intervenció, fruit de la reacció reparadora dels teixits afectats.
Els tractaments d’ortodoncia son efectius a qualsevol edat. No teniu per que renunciar a la millora tant funcional com estètica que suposen aquestos tractaments. Entre les diferents modalitats segur que trobem la que millor s’adapti a vosaltres i al vostre tarannà!
Es hàbit d’ apretar i fregar les dents unes contra les altres sense ser conscients de que ho fem. Es pot agreujar davant situacions d’estrès o nerviosisme. Pot provocar mal de cap, d’oïda, mandíbula i un gran desgast a les peces dentals. L’us de fèrules de descarga correctament revisades i adaptades protegiran les dents i ens alleugiran els símptomes.
El color de les dents depèn de diferents factors, encara que es la dentina la que el defineix mes concretament. L’ edat, el tabac, malalties metabòliques, medicacions diverses, el consum de cafè o te i una higiene dental defectuosa poden incidir a l’hora de tenir les dents mes o menys blanques.
Generalment no comporta cap risc mes enllà d’una sensibilitat mes acusada en les genives durant els dies, posteriors al tractament.